Ekonomiavdelning

Låt oss ta hand om kontorsarbetet

Förädla lönsamma relationer

Att driva företag handlar om att förädla långa och lönsamma kundrelationer. Låt oss ta hand om kontorsarbetet så du kan ta hand om dina kunder och din personal!

Vi sköter all redovisning och bokföring, hanterar personalens löner och förmåner, skickar dina fakturor och bevakar att de blir betalda och sköter kontakterna med din revisor och betalar moms och skatt i tid.

Vi blir din egen ekonomiavdelning – i datorn och telefonen. Kan det bli enklare?

Redovisning & Bokföring

Vi tar hand om allt inom redovisning och bokföring så att du slipper tänka på det. Tillsammans sätter vi upp rutiner och går igenom vad som fungerar bäst för just ditt bolag. Allt vårt arbete sker enligt god redovisningssed.

​Löner & Personal

Förutom den månatliga löneberäkningen och rapportering till Skatteverket så kan vi även hjälpa till att ta fram bra system för tidrapportering, schemaläggning och annat som underlättar för dig och din personal. Vi kan även hjälpa till med anställningsavtal, tjänstgöringsintyg etc.

​Skatter & Moms

Vi sköter all rapportering till Skatteverket så du slipper komma ihåg datum och deadlines. Vi bistår med rådgivning i skattefrågor och ser till att allt sker på rätt sätt. Vid skatterevisioner hjälper vi dig genom hela processen och biträder dig vid möten med Skatteverket. Vi tar ett helhetsansvar för allt som behöver hanteras vid en skatterevision.

​Digitalisering

Känner du att det är dags för ert bolag att minska pappersåtgång, onödig tid och att ha allt lättillgängligt? Vi hjälper till att göra era flöden mer digitala, effektiva och smarta.

Bolagsärenden

Vi kan hjälpa till att bilda bolag hos Bolagsverket, som aktiebolag eller den bolagsform du har behov av. Vi kan även ta hand om alla typer av bolags-, och styrelseändringar och liknande. Allt enligt de regler och krav som aktiebolagslagen ställer. Självklart kan vi även rekommendera en revisor om du behöver det.

Koncernredovisning & skatterådgivning

Vi kan hjälpa till med koncernredovisning, kvartalsrapportering, samt covenantsberäkning. Allt från rapportering till årsredovisning. Vi erbjuder även skatterådgivning.

Kontakta Adekvator

Vi finns här när du behöver hjälp och råd om ekonomi.