Arbeta Här

Arbeta som det passar dig bäst!

På AdekvatorNXT vill vi att du ska kunna arbeta på det sätt som passar dig. Vi som grundat AdekvatorNXT har egna erfarenheter av stora arbetsplatser med strikta regler. Och vi vet att det sällan skapar den bästa arbetsmiljön. Vi vill fungera på ett annat sätt. Mer frihet för dig ger ett bättre resultat för din arbetsgivare. Därför kan du välja om du vill arbeta heltid, deltid eller som frilansare. Och du kan välja att arbeta på plats hos våra uppdragsgivare, på vårt kontor eller där du själv jobbar bäst. Vi vill att alla ska trivas och må bra på jobbet och tycker att det är viktigt att göra roliga saker tillsammans.

Vi tror också att alla arbetar bättre om man kan påverka sin inkomst och få en belöning för hårt arbete. Därför tillämpar vi en vinstdelningsmodell som innebär att vi alla tjänar mer om företaget går bra.

Just nu söker vi nya kollegor

Senior Redovisningskonsult

Kom och jobba som senior redovisningskonsult hos oss på Adekvator! Till vårt kontor i Åkersberga söker vi nu dig som tillsammans med oss vill vara med att utveckla våra kunders företagande. Ta chansen att arbeta på en spännande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas.

Karriärtips på jobbet.

Vi som driver AdekvatorNXT har lång erfarenhet av företagande och att vara konsult. Vi har ett stort nätverk som vi arbetar med. Alla som arbetar här får bland annat en egen mentor och en plan för personlig utveckling.